No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Supòsit d'incompetència

Fa uns quants que no treballo. L'última feina la vaig perdre l'any 2007, just quan el meu pare s'estava morint de càncer. Durant l'any anterior, des que al meu pare li havien diagnosticat el càncer de pulmó, jo havia faltat unes quantes vegades a la feina per poder atendre'l i ajudar-lo a vestir. Quan em van acomiadar, el gerent de l'empresa em va dir que podia anar al club social de l'associació a la que pertanyia l'empresa, si això em distreia. Quan em vaig presentar a la direcció del club social, li vaig comentar que m'agradava la poesia, i que em semblava que podria portar un taller de creació poètica al club de manera voluntària. Vaig fer una prova amb quatre propostes per a quatre participants, i vaig quedar content del que havien escrit. Després d'una setmana em van comunicar que no era apte per portar el taller. Jo no vaig insistir, i vaig continuar assistint al club social.

Al cap d'un temps, vaig saber que al club volien contractar una persona del col·lectiu de persones amb malaltia mental que s'hauria de fer càrrec de confegir el butlletí del club social. Com jo tenia bons coneixements de Microsoft Office i sabia buscar informació a Internet, em vaig presentar com a candidat al lloc de treball. Quan ho van saber les monitores del club social, em van preguntar si era una broma meva. Jo volia treballar, no estava de broma. Al cap de poc, em vaig donar de baixa de l'associació que seguia cobrant la meva quota de soci. Vaig anar a una altra associació de persones amb malaltia mental on també vaig presentar la proposta de portar de manera voluntària un taller de creació poètica. Vaig fer una prova, i la direcció va estar d'acord. Vaig començar a fer-lo trimestre a trimestre, el tercer trimestre  de l'any 2011. A hores d'ara el continuo portant.

 

Vols llegir sobre Microdiscriminacions? 
Minimització - Simptomatització - Condescendència - Supòsit de menor intel·ligència
Supòsit d'incompetència - Perillositat i imprevisibilitat - 'Por al contagi' - Vergonya
Vols escriure la teva experiència en primera persona? Aquí t'expliquem com fer-ho
 

Cargando, un momento, por favor