No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Mentes maravillosas: un record

Vaig veure la pel·lícula fa 17 anys a uns multicinemas de Terrassa. El meu moment vital era d'iniciar un camí d'autorrealització.

Em va impactar. Una bona pel·lícula amb un final estigmatitzant. Així recordo l'escena del protagonista tancat a una habitació amb pissarres plenes de números. Aquest final et deixa situada a la bogeria. Em va impactar tant el final que no l'he oblidat. M'he preguntat sempre... Per què una ment meravellosa ho és tal qual?

Isabella

 

T'ha agradat? Llegeix altres crítiques:

'Una mente maravillosa'
Dani
'Una mente maravillosa'
Adela
'TocToc'
Alex
'Merlí'
David

 

O millor... vols fer una crítica d'un producte cultural valorant, com a persona que ha passat per un problema de salut mental, de quina forma es tracta el tema? Per donar-te algunes idees, aquí tens aquest quadre i un llistat més ampli de totes aquelles pel·lícules, sèries, obres de teatre, llibres, videojocs o cançons sobre les quals ens heu fet alguna referència en algun moment per estar vinculades, d'alguna manera, positiva o negativa, amb els problemes de salut mental. Al costat del títol, veuràs quins comentaris ens heu fet del títol en qüestió i quina mena de producte cultural és. N'escrius sobre algun? Envia el teu text a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. i el publicarem als blogs!

Cargando, un momento, por favor