No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Presentació del llibre "Estigma"

Miércoles, 09 Enero 2019 12:17

El proper dijous, 17 de gener a les 19h es presenta el llibre “Estigma: històries de vida contra l’estigma en salut mental”, una obra col·lectiva, editada per Fragile Movement, que recull diferents relats publicats als blogs d’Obertament i que ha comptat amb la participació de quasi 50 testimonis diferents que expliquen situacions personals on han patit estigma relacionada amb la salut mental.

L’objectiu d’aquesta nova publicació és combatre la ignorància i l’estigmatització que envolten els problemes de salut mental desmentint prejudicis a través de relats reals que parlen de discriminació als llocs de feina, a l’escola, al nucli familiar o amb amistats, entre molts altres. La presentació tindrà lloc a la llibreria Alibri i comptarà amb la participació de Ricardo Baronas i Gemma Amargant de l’editorial Fragile Movement, Edgar Vinyals, president d’Obertament i Isabel Giménez, activista i participant del llibre.

Cargando, un momento, por favor