No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

S'ho inventa tot

Sabeu què ens passa als que estem diagnosticats d'esquizofrènia paranoide? Que, quan volem criticar el comportament cap a nosaltres de les persones “sanes”, no se'ns fa cas, perquè suposen que la nostra crítica forma part del nostre pensament “delirant”. A la nostra particular pel·lícula “Llum de gas”, hem d'aguantar que els terapeutes ens explorin i ens posin trampes a les consultes com si estiguéssim sempre en fase aguda, de la qual, en el meu cas ja fa vint-i-tres anys. A mi, particularment, això no m'ajuda. Més aviat em dol i em fa dubtar de mi mateix i dels meus professionals de salut mental de referència.

Fa més de quaranta anys, tots aquests malalts d'esquizofrènia paranoide de la meva generació que patim el rebuig de la nostra societat, érem nois i noies alegres, intel·ligents, espirituals, esperançats, cultes i atractius. En el meu cas, quan malauradament vaig tenir l'episodi autoreferencial, jo sabia que allò era anormal, perquè no m'havia passat mai, i vaig demanar ajuda primer a la família, després als metges militars, després als meus psiquiatres. El que vaig rebre va ser incomprensió, culpabilització, ingrés al calabós, ingrés al psiquiàtric, burles de professors i alumnes a la universitat, rebuig i supòsit d'incompetència al mercat de treball, i incapacitació per part d'un jutge.

I encara hi ha gent que ens culpa dels mals de la nostra societat!

Cargando, un momento, por favor