No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Formacions antiestigma per a primera persona

A Obertament oferim un seguit d’eines gratuïtes per tal de formar-se i esdevenir activista, totes elles adaptades a les necessitats de la persona i amb l’opció d’ampliar-les segons els seus interessos. Al tractar-se de formacions gratuïtes i amb places limitades, es demana un alt compromís d’assistència. Tot i que el camí de cadascú és diferent, des d’Obertament recomanem seguir el següent itinerari:

Les formacions:

  • HOP (Honest, Open and Proud): conjunt de 2 sessions per reflexionar sobre l’impacte social i identitari que pot generar el reconeixement de tenir o haver tingut un trastorn de salut mental. Tot i que és recomanable, aquest pas no és obligatori per ser activista.
  • FORMACIÓ INICIAL D’ACTIVISTES: conjunt de 3 sessions per dotar de coneixements que ajudin a identificar comportaments estigmatitzants, la seva manifestació i com actuar davant d’ells. Aquesta formació és imprescindible per esdevenir activista antiestigma i participar de les diferents accions i projectes que promou l’entitat.
  • FORMACIÓ DE PORTAVEUS: conjunt de 2 sessions que aporten eines i recursos per poder transmetre millor l’experiència de vida envers la salut mental. L’objectiu principal és trencar amb el tabú i combatre estereotips, mites i falses creences.

Un cop feta la formació d’activistes, el procés formatiu no s’atura. Per a totes aquelles persones que ja han esdevingut activistes, Obertament ofereix un seguit de formacions continuades de diferents durades i temàtiques, que canvien anualment. A més, també es pot participar a càpsules formatives, grups de treball per a la creació de campanyes comunicatives o processos de cocreació de projectes.

Si vols començar a fer activisme en primera persona i estar al dia de les noves convocatòries de formacions, deixa’ns les teves dades a través d’aquest formulari i et mantindrem informat/da:

Fes-te activista en lluita contra l'estigma en 1a persona! | ¡Hazte activista en lucha contra el estigma en 1ª persona!

Si ets una persona que té o ha tingut un problema de salut mental i vols estar al dia de la lluita contra l’estigma en primera persona, deixa les teves dades i et mantindrem informat! Trobades en primera persona, formacions i activitats al territori català… | Si eres una persona que tiene o ha tenido un problema de salud mental y quieres estar al día de la lucha contra el estigma en primera persona, deja tus datos i te mantendremos informado. Encuentros en primera persona, formaciones y actividades en el territorio catalán...
Nom: | Nombre: * Cognoms: | Apellidos: *
E-mail: | E-mail: * Telèfon: | Teléfono:
Població | Población: Codi postal: | Código postal: *
Comarca: | Comarca:

INFORMACIÓ ADDICIONAL: et demanem aquestes dades per tal de poder enviar-te informació més personalitzada. Aquestes dades seran guardades per l'equip d'Obertament i cap tercer tindrà accés a les mateixes. | INFORMACIÓN ADICIONAL: te pedimos estos datos para poder enviarte información más personalizada. Estos datos serán guardados por el equipo de Obertament y ningún tercero tendrá acceso a los mismos.

Data de naixement: | Fecha de nacimiento: Dia: | Día: Mes: Any:
Gènere: | Género:
Obertament tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’enviar-te informació (per email, telèfon i correu postal) i proposar-te altres tipus de participació (signar campanyes, fer donatius, incrementar quota, participar en formacions o esdeveniments, etc.). Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat, i per conèixer altres aspectes relacionats amb la privacitat, consulta la nostra política de protecció de dades. | Obertament tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información (por email, teléfono y correo postal) y proponerte otros tipos de participación (firmar campañas, hacer donativos, incrementar cuota, participar en formaciones o eventos, etc.). Para ejercer tus derechos de acceso, rectificación, supresión, limitación, oposición y portabilidad, y para conocer otros aspectos relacionados con la privacidad, consulta nuestra política de protección de datos.

Cargando, un momento, por favor