No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

La teva història pot ajudar a canviar les coses

Imatge - Header
Martes, 14 Enero 2020 11:32

Comencem un nou any ple d’activitats, formacions i projectes, però la lluita contra l’estigma només pot continuar si seguim enfortint l’eina més valuosa que tenim: les històries en primera persona.

Volem aprofitar l’inici de l’any per omplir els blogs d’Obertament d’històries, experiències i anècdotes en primera persona sobre discriminació i estigma per raons de salut mental, perquè només amb la teva veu podem transformar la societat que ens envolta i fer que esdevingui una mica més justa. El teu testimoni pot ajudar a fer veure que, entre d'altres, és necessari un canvi molt concret: l'eradicació de l'estigma per raons de salut mental.

Si vols escriure als blogs d’Obertament, envia'ns el teu text al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., i els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu per treballar plegats en la publicació de la teva experiència (ja sigui amb el teu nom o bé de forma anònima o amb pseudònim). Si és el primer cop que escrius als blogs, no pateixis, en aquesta pàgina trobaràs un seguit de recomanacions que et poden ajudar a escriure el teu relat. 

La teva història pot ajudar a canviar les coses. Participa! 

Altres testimonis

 

 

 

 

 

 

Cargando, un momento, por favor