No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Comunicat d'Obertament: coronavirus

Imatge - Header
Viernes, 13 Marzo 2020 11:18

La lluita contra l’estigma no és més que una de les moltes maneres de posar la vida al centre de totes les decisions que prenem. Ens mou la cura de les persones i ara més que mai hem de potenciar i reforçar aquesta idea.

Per responsabilitat col·lectiva ens toca canviar el nostre dia a dia. Durant les properes setmanes l’activitat habitual d’Obertament es veurà afectada. No podrem dur a terme tots els nostres projectes, iniciatives i activitats tal i com voldríem, perquè sempre estan vinculats al treball amb persones. Tampoc podrem garantir l’atenció presencial a les nostres oficines.

Tot i això, seguirem treballant, ens podreu trobar i contactar a través del correu electrònic, la web o les xarxes socials. Treballarem perquè, quan tornem a la normalitat, recuperem el més aviat possible totes les accions que estem posposant ara.

La lluita contra l’estigma en salut mental també és important en moments com l’actual, on les persones més vulnerables poden patir més els efectes d’aquesta situació de crisi.

Cuidem-nos.

Cargando, un momento, por favor