No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

140 Periodistes reben la formació antiestigma d'Obertament 

Miércoles, 29 Marzo 2023 12:30

Durant els mesos de febrer i març de 2023 la plantilla de Betevé i l'equip d'informatius de Rac1 participen en les formacions d'Obertament per tractar la salut mental als mitjans de comunicació de forma acurada.

A les 10 sessions que s'han dut a terme els professionals han pogut debatre sobre la necessitat de trencar estereotips i de fer prevenció del suïcidi, compartint dubtes, inquietuds i reflexions per millorar la qualitat informativa de les peces que tracten la salut mental.

Els periodistes van escoltar de primera mà l'experiència de 10 activistes antiestigma d'Obertament, que van explicar la seva vivència d'haver passat per un trastorn de salut mental. 

Coincidint amb les formacions a professionals, el programa de Rac1 'No ho sé' va fer un programa especial sobre com s'ha de tractar el suïcidi als mitjans de comunicació.

Cargando, un momento, por favor