No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

×

Advertencia

JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 217

Estrenem nova secció a la web: els blogs d’activistes!

Lunes, 20 Julio 2015 02:00

 

Estrenem una nova secció a la web per seguir treballant contra l’estigma en salut mental: els blogs d'activistes. I ho fem seguint un dels camins que a Obertament, creiem que ens portaran a acabar amb la discriminació: promovent l’activisme en primera persona.

1178 persones han donat la cara per la salut mental al llarg del 2015 i ara és moment d’anar més enllà. Per aixó, volem recollir vivències de persones que han viscut l’experiència d’un problema de salut mental. Volem transmetre històries que facin visible la lluita no només contra l’estigma en salut mental, sinò també contra l’autoestigma en salut mental.

Volem que les històries de persones valentes que donen la cara per la salut mental, arribin el més lluny possible per aconseguir que d’altres, també ho facin. Perquè creiem que només des d’aquestes vivències aconseguirem el nostre objectiu: aconseguir fer desaparèixer la discriminació en salut mental. 

Els activistes d’Obertament han estat els primer en compartir les seves vivències.

T'animes a conèixer les primeres històries?

Cargando, un momento, por favor