No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

×

Advertencia

JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 217

JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 206

Torna el Concurs Espot, i la VI Edició porta el lema “Dóna veu a la salut mental”

Imatge - Header
Martes, 04 Agosto 2015 02:00

 

Un any més, des d’Obertament organitzem el Concurs Espot, un concurs d’espots publicitaris per sensibilitzar sobre la normalització de la salut mental, fer caure els prejudicis i trencar el tabú que existeix sobre el tema.  

Aquest concurs té l’objectiu de convertir-se en l’esdeveniment de referència per l’àmbit de la publicitat i la salut mental, i està obert a la participació de tota la ciutadania.

El tema d’aquesta edició, que per segon any consecutiu patrocina Janssen, és “Dóna veu a la salut mental”, i els espots hauran de contestar a la pregunta: “com animaries a una persona a parlar obertament i escoltar amb interès sobre salut mental?”

El lema canvia, però l’objectiu encara és el mateix: normalitzar la salut mental per posar fi a la discriminació que encara l’envolta.

Professionals o no, càmeras d’última generació o mòbils, persones individuals o grups…tot està permès! El més important, és que els espots expressin el missatge que volem promoure.

Els millors espots rebuts optaran a grans premis. Hi ha 5 categories i un total de 4.500€ a repartir!

Primer premi: 1.500€

Segon premi: 1.000€

Tercer premi: 500€

Premi Especial Entitat: 1.000€

Premi Votacions On-line: 500€


Més informació sobre el concurs a la web del Concurs Espot

 

 

Cargando, un momento, por favor