No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Vindràs a l'acte d'inauguració de la campanya 'Parla Obertament'?

Domingo, 01 Febrero 2015 11:05

"Quan no sàpigues de què parlar, parla". Aquesta és una de les frases que resumeixen l'esperit de la campanya 'Parla Obertament', que arrenca a mitjans de febrer i amb la qual volem posar el focus, durant tot un mes, en els tabús que hi ha envers la salut mental i que volem trencar: cal parlar-ne cada vegada més i amb més naturalitat.

El dimecres 14 de febrer presentem la campanya al CaixaForum de Barcelona (Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8) i ens agradaria comptar amb la teva presència. Per raons de planificació, necessitarem, però, que ens confirmis la teva assistència emplenant el formulari al final d'aquest text.

Et recordem el programa del dia 14:

10.30 - Rebuda d'institucions i mitjans de comunicació
10.45 - Acte institucional de presentació a mitjans (reservat a premsa i a activistes d'Obertament, socis, donants i representants institucionals i d'entitats)
11.30 - Acte obert i públic de presentació de la campanya 'Parla Obertament' + refrigeri
13.00 - Cloenda

Confirma la teva assistència a l'acte de presentació de la campanya 'Parla Obertament' | Confirma tu asistencia al acto de presentación de la campaña 'Parla Obertament'

Deixa les teves dades per confirmar que vindràs a l'acte d'inauguració de la campanya del dia 14 de febrer. Gràcies! | Deja tus datos para confirmar que vendrás al acto de inauguración de la campaña del día 14 de febrero. ¡Gracias!
Nom: | Nombre: *
Cognoms: | Apellidos: *
E-mail: | E-mail: *
Obertament tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’enviar-te informació (per email, telèfon i correu postal) i proposar-te altres tipus de participació (signar campanyes, fer donatius, incrementar quota, participar en formacions o esdeveniments, etc.). Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat, i per conèixer altres aspectes relacionats amb la privacitat, consulta la nostra política de protecció de dades. | Obertament tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información (por email, teléfono y correo postal) y proponerte otros tipos de participación (firmar campañas, hacer donativos, incrementar cuota, participar en formaciones o eventos, etc.). Para ejercer tus derechos de acceso, rectificación, supresión, limitación, oposición y portabilidad, y para conocer otros aspectos relacionados con la privacidad, consulta nuestra política de protección de datos.

Cargando, un momento, por favor