No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Llibres sobre salut mental per Sant Jordi: 'Punt i coma'

Imatge - Header
Jueves, 12 Abril 2018 09:43

12/04/2018 - El 23 d'abril se celebra la Diada de Sant Jordi i el Dia del Llibre, i a Obertament volem aprofitar-ho per recomanar llibres que, d'una forma o una altra, tractin la temàtica de la salut mental i l'estigma social que existeix envers la mateixa. Novel·les amb un personatge amb depressió, assajos sobre l'ansietat, el dolor o l'empatia, relats breus sobre experiències personals, autobiografies amb testimonis propis, cómics... no ho volem circumscriure a un gènere, ni tampoc jutjar-ne les obres (però compte, sí que ens encantaria que ho fèssiu vosaltres mateixos publicant una ressenya o crítica als blogs!). Senzillament, volem que es llegeixi i que se'n parli, de salut mental: així, trenquem la roda del desconeixement i els prejudicis i, per tant, seguim combatent l'estigma. I 'Punt i coma (lluitant contra la depressió)', de la Mabel Rodríguez i Frederic Muniente, en parla, d'aquest tema.

Per això, és un dels títols que recomanarem durant els propers dies. A la imatge superior en teniu la fitxa, i aquí sota, una breu sinopsi: 


"Punt i coma és un llibre que neix amb l’objectiu d’explicar-vos una historia sobre la depressió. El llibre repassa la història de la Mabel, una noia normal a qui li canvia la vida des que va caure en l’infern de la depressió. Malgrat tothom ha sentit a parlar de la depressió i, fins i tot, és una paraula d’ús comú en la nostra societat, poques persones coneixen de prop la malaltia. L’experiència la Mabel i la seva història ens ajuda a poder entendre millor què és i com afecta la depressió a qui la pateix i al seu entorn"

Aquí, un llistat d'altres recomanacions:

   
     

 

 

Cargando, un momento, por favor