No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Curs 18/19: Explica als blogs la teva experiència a l'escola i ajuda a combatre l'estigma!

Imatge - Header
Lunes, 03 Septiembre 2018 14:12

Comença el curs escolar 2018-2019. Un dels eixos de la lluita contra l'estigma és la prevenció i la sensibilització sobre aquesta problemàtica amb els més joves, ja que el 70% dels problemes de salut mental es manifesten abans dels 18 anys.

A Obertament seguim avançant amb el projecte 'What’s Up! Com vas de salut mental?', però, a més dels projectes que engeguem plegats, la lluita contra l'estigma només continuarà creixent si enfortim l'eina més valuosa que tenim: les històries en primera persona.

El teu paper en la lluita contra l'estigma

Volem aprofitar l'inici del curs lectiu per omplir els blogs d'Obertament d'aquelles experiències, anècdotes i històries en primera persona sobre discriminació i estigma per raons de salut mental a un àmbit tan important com és l'educatiu. Si vas viure l'estigmatització, el bullying o alguna situació que afectés la teva salut mental a l'escola o l'institut, ARA ÉS EL MILLOR MOMENT PER EXPLICAR-HO ALS BLOGS.

És a l'inici del curs quan la comunitat educativa (centre, professorat, familiars, alumnat, col·laboradors, barri) planifica allò que vol per a l'escola, i el teu testimoni pot ajudar a fer veure que, entre d'altres, és necessari un canvi molt concret: l'eradicació de l'estigma per raons de salut mental a l'àmbit educatiu.

Si vols escriure als blogs sobre salut mental i adolescència, envia'ns el teu text al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., i els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu per treballar plegats en la publicació de la teva experiència (ja sigui amb el teu nom o bé de forma anònima o amb pseudònim).

La teva història pot ajudar a canviar les coses.

Cargando, un momento, por favor