No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Convocatòria d'ajuts a projectes antiestigma 2019

Viernes, 17 Mayo 2019 11:14

Obertament convoca la tercera edició d’ajuts per projectes locals que tinguin com a objectiu millorar les actituds i els comportaments vers les persones amb problemàtica de salut mental. Enguany, a convocatòria està adreçada a projectes de lluita contra l'estigma dirigit als col·lectius específics dels àmbits sanitari, laboral, mitjans de comunicació i joves.

FAQs

La teva entitat té pensat un projecte de lluita contra l'estigma en salut mental? Consulta els requisits i comprova que els compleixes abans de presentar la teva solicitud. Com fer-ho? Intentem respondre't les preguntes freqüents tot seguit:

  • Quins requisits hi ha per participar? Són senzills: els trobaràs a aquestes bases.
  • Què hem d'enviar per fer la sol·licitud? Aquest formulari i aquest annex (opcional: només si aplica al vostre cas), al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..
  • Fins quan podem presentar la candidatura? Fins el dia 31 de juliol de 2019 a les 24h.
  • Alguna recomanació més? Sí, us recomanem que participeu en els tallers sobre com fer projectes amb la metodologia TLC3 que es realitzaran durant maig i juny d'aquest any. Els tallers són gratuïts però requereixen d'inscripció prèvia. Apunteu-vos-hi des d'aquí!

- SANTA COLOMA DE GRAMENET: 22 de maig d'11:30-13:30 a la Biblioteca Central (Jardí Can Sistere)
- TERRASSA: 29 de maig d'11:30-13:30 al Centre Cívic President Macià (Rambla de Francesc Macià, 189)
- VILANOVA I LA GELTRÚ: 3 de juny d'11:30-13:30 a l'Aula de Salut (entrada pel carrer Havana, 16 bis)
- BARCELONA: 6 de juny d'11:30-13:30 al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108)

  • Segueixo tenint dubtes! Pregunta'ns-els escrivint a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o trucant a 673 599 472.

 

Si vols veure com va anar la convocatòria d'ajuts de l'any passat, aquí veuràs quins van ser els projectes guanyadors el 2018!

Cargando, un momento, por favor