No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Sessió informativa: Com treballar la salut mental i emocional als instituts?

Sabies que 1 de cada 5 adolescents està passant per algun problema de salut mental? Des d’Obertament creiem fermament que la salut mental és cosa de tots i totes i que és important poder-ne parlar. Els prejudicis i estereotips estan molt presents en el nostre dia a dia, també a les aules, i això fa que molts joves amaguin el seu malestar i no rebin el suport que necessiten.

Per aquest motiu, tornem a engegar, amb la col·laboració del Departament d’Educació, el projecte What’s up! Com vas de salut mental?, una proposta que pretén obrir espais per parlar de salut emocional i mental dins el contingut curricular de 3r d'ESO.

El projecte

What’s up! Com vas de salut mental? és un programa curricular que treballa la salut mental a l'aula, esborrant els prejudicis i el tabú que existeix, amb un missatge clau: tots i totes tenim salut mental. A través de materials, recursos i experiències personals, proposem parlar sobre benestar i malestar mental amb els alumnes de 3r d’ESO, amb la possibilitat de donar continuïtat al projecte un any més.

El projecte consta d’11 unitats didàctiques que s’adapten perfectament al contingut a treballar en 7 matèries de 3r d’ESO i a l’espai de tutoria. La seva durada és entre 2 setmanes i 9 mesos, depenent del que concordi millor amb la planificació del vostre centre.

Informa-te’n!

El dijous, 5 de setembre, organitzem una sessió informativa del projecte on podràs conèixer tots els detalls: quins objectius té el projecte, a través de quines competències es treballa, de quina manera implementar al teu centre i, sobretot, com parlar i naturalitzar les converses sobre salut mental i malestar emocional a l'aula. Les places són limitades, un cop finalitzada la inscripció, a finals d'agost t'enviarem un mail per confirmar la teva plaça.  

  • Quan? Dijous 5 de setembre de 10 h a 12 h
  • On? Al Palau Macaya de Barcelona
  • A qui va dirigit? A equips directius, personal d'orientació i docents de secundària interessats a treballar la salut emocional i mental sense prejudicis a les seves aules. 
  • Més informació: Helena Quesada, responsable del projecte - Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. / 673599472

Cargando, un momento, por favor