No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.
Creado por Obertament en colaboración con el Grupo de periodistas Ramon Barnils, analiza el trato mediático de la salud mental y mide el índice de estigma que existe en los medios de comunicación del país.
Mira les dades més detacades de l'informe 2016-2017 de l'Observatori de Mitjans i Salut Mental "Anàlisi comparativa: informació internacional vs. local i descarrega l'informe complet.
Mira los principales datos del anuario 2015, 'Salud mental y violencia', y descarga el anuario completo aquí.
Mira los principales datos del anuario 2014, 'Mitos y estereotipos sobre salud mental', y descarga el anuario completo aquí.
Enguany dedicat a analitzar la cobertura mediàtica de les informacions relacionades amb l'ansietat i depressió.
Obertament presenta el seu informe anual sobre el tractament dels problemes de salut mental a la premsa catalana, enguany dedicat a les paraules més maltractades: la psicosi i l'esquizofrènia.
"És més efectiu per la premsa titllar de bojos a la gent perillosa, englobant aquí tota mena de tabús i estigmes que no fan sinó carregar-nos més l'esquena als ja cansats pacients amb malaltia mental."
"Lo peor es que si alguien con depresión necesita ayuda y se lee este artículo, no recibirá ayuda porque perderá el tiempo siguiendo unos consejos inútiles y, seguramente, para cuando la pida, estará mucho peor. "
"L’economia no pot ser 'esquizoide', senyor catedràtic! La personalitat esquizoide és una cosa que no té res a veure amb l’economia. No em barregi peres amb pomes!"
Cargando, un momento, por favor