No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Sortim al carrer: paradeta a la fira de Sant Jordi

Aquest 23 d’abril, en motiu de la Diada de Sant Jordi, tornem a sortir al carrer. Ens podreu trobar al Passeig de Gràcia, núm 102 (cantonada amb Rosselló).

Què t’hi trobaràs?

  • Novel·les, còmics, poesia... que tracten la salut mental i parlen d’experiències en primera persona.
  • Novetat! Aquest any també tindrem autores signant els seus llibres!

Horaris:

12h-13h: Mireia Parés, psicòloga, escriptora i autora del llibre: “Relats per entendre els trastorns mentals”

18:30h-19:30h: Maria Manonelles autora del llibre: “Dormo molt”

  • El llibre Estigma: històries de vida contra l’estigma en salut mental, un recull d’històries personals que reflecteixen, a través de la pròpia experiència, la discriminació i els prejudicis que es pateixen quan es passa o s’ha passat per un problema de salut mental. A més, podràs conversar amb els seus i les seves protagonistes!
  • Coneix l’activisme d’Obertament! Vine a conversar, a informar-te sobre els projectes, presents i futurs, de l’entitat. Si estàs interessat/da en participar, aquí trobaràs tota la informació que necessitis.
  • També tindrem regals per als i les sòcies de l’entitat, per agrair que, gràcies a les seves aportacions, podem seguir lluitant contra l’estigma en salut mental als diferents àmbits de la vida quotidiana.

Però sobretot trobaràs molt bon rotllo i alegria! Vine a veure’ns a Passeig de Gràcia, num 102 (amb Rosselló).

Sorteig de Sant Jordi

Omple el formulari que trobaràs a continuació i entra al sorteig de tres packs de llibres. Amplia la informació!

Cargando, un momento, por favor